Hlavní ingredience Typ jídla Metoda vaření Chod
Vepřové
Filipínské jární závitky
Špagety na filipínský způsob
Jajangmyeon
Snídaně
Palačinky z rýžové mouky na 3 způsoby
Smažené
Zázvorové tofu
Jarní závitky s fazolovými klíčky a sladkými bramborami
Filipínské jární závitky
Smažená okra s ústřicovou omáčkou
Palačinky z rýžové mouky na 3 způsoby
Smažené Banánové rolky
Polévka

Filipínská kyselá polévka s krevetami Sinigan hipon

Hovězí
Pálivé dušené hovězí
Oběd
Zázvorové tofu
Filipínská kyselá polévka s krevetami Sinigan hipon
Krevety v kokosovém mléce "Ginataang Hipon"
Špagety na filipínský způsob
V páře
Zázvorové tofu
Omáčka
Krevety v kokosovém mléce "Ginataang Hipon"
Pálivé dušené hovězí
Kare-kare s mořskými plody
Mořské plody
Filipínská kyselá polévka s krevetami Sinigan hipon
Krevety v kokosovém mléce "Ginataang Hipon"
Kare-kare s mořskými plody
Večeře
Pálivé dušené hovězí
Kare-kare s mořskými plody
Jajangmyeon
Vařené
Filipínská kyselá polévka s krevetami Sinigan hipon
Pálivé dušené hovězí
Kare-kare s mořskými plody
Těstoviny
Špagety na filipínský způsob
Jajangmyeon
Zelenina
Ginger tofu
Jarní závitky s fazolovými klíčky a sladkými bramborami
Adobong kangkong - recept s vodním špenátem
Smažená okra s ústřicovou omáčkou
Svačina
Jarní závitky s fazolovými klíčky a sladkými bramborami
Filipínské jární závitky
Smažená okra s ústřicovou omáčkou
Banana Rolls Turon
Restované
Adobong kangkong - recept s vodním špenátem
Jajangmyeon
Salát
Ovocný salát na filipínský způsob
Ovoce
Palačinky z rýžové mouky na 3 způsoby
Ovocný salát na filipínský způsob
Mangový chlazený dezert
Smažené Banánové rolky
Dezert
Jarní závitky s fazolovými klíčky a sladkými bramborami
Filipínské jární závitky
Ovocný salát na filipínský způsob
Mangový chlazený dezert
Smažené Banánové rolky
Chlazené/Mražené
Ovocný salát na filipínský způsob
Mangový chlazený dezert
Příloha
Zázvorové tofu
Filipínské jární závitky
Adobong kangkong - recept s vodním špenátem
Smažená okra s ústřicovou omáčkou
Podávané s rýží
Adobong kangkong - recept s vodním špenátem
Krevety v kokosovém mléce "Ginataang Hipon"