Tuňákové vločky Katsuobushi, Bonito flakes 40 g - Wadakyu


Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více

Výrobce: WadakyuKód produktu: DRD60 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.05 kg

199 Kč

Skladem na eshopu
Ks

Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více

Výrobce: WadakyuKód produktu: DRD60 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.05 kg

Složení
100% tuňák pruhovaný

Příprava
Do 0,5 l vroucí vody přidejte 20 g vloček z tuňáka. Nechte vařit půl minuty, odstavte a nechte 2-3 minuty odpočívat. Uvařené vločky sceďte sítem a vývar je hotový.

Alergeny
ryby

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 1563 kJ/369 kcal
Tuky: 5,2 g
     z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 0,5 g
     z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 81 g
Sůl: 2,8 g

Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.