Mouka na přípravu Okonomiyaki a Takoyaki 180 g - Otafuku
Mouka na přípravu Okonomiyaki a Takoyaki 180 g - Otafuku
S touto směsí přenesete do své kuchyně chutě Japonska. Je speciálně vytvořena tak, aby zachytila tradiční chuť a strukturu těchto oblíbených japonských pouličních jídel. Je ideální pro přípravu okonomiyaki (slaných palačinek) i takoyaki (chobotnicových kuliček). Více
Výrobce: OtafukuKód produktu: FLR33 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.51 kg
75 Kč
S touto směsí přenesete do své kuchyně chutě Japonska. Je speciálně vytvořena tak, aby zachytila tradiční chuť a strukturu těchto oblíbených japonských pouličních jídel. Je ideální pro přípravu okonomiyaki (slaných palačinek) i takoyaki (chobotnicových kuliček). Více
Výrobce: OtafukuKód produktu: FLR33 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.51 kg
Složení
pšeničná mouka, modifikovaný škrob, sójová omáčka v prášku (odtučněné sójové boby, sůl, pšenice, dextrin, sůl), prášek do pečiva, zahušťovadlo kyselina alginová
Příprava
Okonomiyaki: V míse smíchejte mouku s vodou. Do těsta vložíme vejce, uvařené maso a zeleninu a promícháme. Rozpalte pánev a přidejte do ní olej. Nalijte těsto na pánev a rozetřete ho do kruhu. Vařte z obou stran, aby byly na povrchu zlatavě hnědé.
Takoyaki: Do mísy dáme vodu, mouku a vejce a promícháme je. Rozehřejte přístroj na takoyaki a do každého otvoru přidejte olej. Naplňte je do poloviny těstem a přidejte ingredience. Otvory doplňte těstem a pečte asi 2 minuty. Propíchněte vnější stranu kuliček špejlí a obraťte je. Kuličky otáčejte asi 4 minuty, dokud nezezlátnou.
Alergeny
lepek, sója
Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 1453 kJ/346 kcal
Tuky: 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 76 g
z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny: 9,4 g
Sůl: 1,5 g
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Velikost | 180 g |
---|---|
Minimální trvanlivost | 02/12/2024 |
Pálivost | Nepálivé |
Dietní omezení | Vegan, Vegetarian |
Země původu | Japonsko |
Neobsahuje alergeny | 2 Bez korýšů, 3 Bez vajec, 4 Bez ryb, 5 Bez arašídů, 7 Bez mléka, 8 Bez ořechů, 9 Bez celeru, 10 Bez hořčice, 11 Bez sezamu, 12 Bez siřičitanů, 13 Bez vlčího bobu, 14 Bez měkkýšů |