Gyoza knedlíčky s kuřetem a zeleninou 600 g - Bibigo

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Tyto knedlíky obsahují lahodnou směs křehkého kuřecího masa a čerstvé zeleniny zabalenou do měkkého těsta z pšeničné mouky. Každý knedlík je naplněn kuřecím masem, zelím, cibulí, jarní cibulkou a česnekem a ochucen sójovou omáčkou a zázvorem. Tyto knedlíky s kuřecím masem a zeleninou jsou vynikajícím pokrmem pro všechny milovníky knedlíků. Více

Výrobce: BibigoKód produktu: FRZ227 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.66 kg

199 Kč

Skladem na eshopu
Ks

Tyto knedlíky obsahují lahodnou směs křehkého kuřecího masa a čerstvé zeleniny zabalenou do měkkého těsta z pšeničné mouky. Každý knedlík je naplněn kuřecím masem, zelím, cibulí, jarní cibulkou a česnekem a ochucen sójovou omáčkou a zázvorem. Tyto knedlíky s kuřecím masem a zeleninou jsou vynikajícím pokrmem pro všechny milovníky knedlíků. Více

Výrobce: BibigoKód produktu: FRZ227 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.66 kg

Složení
pšeničná mouka, zelí 21%, kuřecí maso 20%, cibule 12%, voda, kuřecí kůže 6%, jarní cibulka 2%, tapiokový škrob, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), zázvor 0,9%, kvasnicový extrakt, zázvor 0,8%, kuřecí vývar (kuřecí maso a kůže, sůl), pšeničný lepek, sezamový olej, texturovaný sójový protein, jodidovaná sůl (sůl, jodičnan draselný), cukr, řepkový olej, černý pepř

Příprava
Smažení na pánvi: Na pánev nalijte 3 lžíce oleje a zahřejte ho. Vložte 7-8 zmrazených knedlíků a smažte je na pánvi asi 7 minut, dokud nejsou všechny strany zlatavě hnědé.
Smažení: Olej zahřejte na 180 °C. Opatrně vložte 7-8 mražených knedlíků a smažte 3 minuty, dokud povrch nezíská zlatavou barvu.

Alergeny
lepek, sója, sezam. Může obsahovat stopy mléka, vajec, hořčice, korýšů.

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 699 kJ/166 kcal
Tuky: 4,5 g
     z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 g
Sacharidy: 23 g
     z toho cukry: 2,9 g
Bílkoviny: 8 g
Sůl: 1 g

Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C. Po rozmrazení uchovávejte v chladu při teplotě maximálně 7 °C a spotřebujte do 2 dnů.